Bee Beauty Vanilla Stick Lip Balm

Herkese merhaba !
Sizlere uygun fiyatli cok guzel vanilya kokan bir urunden bahsetmek istiyorum.Fiyati 7 lira olan ve dudaklarinizi yumusacik yapan,aman aman bir nem vermeyen fakat guzel bir isilti veriyor.Tek begenmedigim yani kremsi olmasina ragmen fazla sivi.Bir lipgloss icin de lip balm icin de fazla akiskan olmasini begenmedim fakat az kullaninca ve parmakla dudaga yayinca guzel bir goruntu veriyor.
Umarim yazimi begenmissinizdir,hepinize iyi geceler.❤️
Devamını Oku »

Büyüksün Nikkitutorials!-Nivea Sensitive After Shave Balsam

Herkese merhaba!
Yenilikçi Youtuber'ları seviyorum.Kız kalktı tüm dünyayı sarstı bu ürünü keşfederek.Bize de deneyip seve seve kullanmak düşer!
Cildi makyaja hazırlıyor ve temizleme sonrası tahriş olan cildi güzel şekilde yatıştırıyor.Yapısı incecik ve yumuşacık.Erkeksi bir koku bırakmıyor ve çok çabuk emiliyor.Ancak makyaj bazı için biraz hafif kalıyor diyebilirim.Sadece yüzünüzü iyi nemlendirmesi-ışıl ışıl yapması ve makyaja hazırlaması için kullanabilirsiniz.Fiyatı 23 lira.Watsons-Gratislerde satılıyor.
Hepinize mutlu pazarlar !
Devamını Oku »

The Balm Shady Lady Shameless Shana Tekli Göz Farı

Herkese merhabalar!
Sanırım hayatımmda gördüğüm en kremsi en pigmentli ve en güzel tekli farlardan birini aldım ve acı haber tez geldi:Bu serinin ürünleri kaldırılmış!
Tabi ki abartkan bir insan gibi çok üzüldüm çok ağladım gecelerce aç kaldım diyemem fakat bu rengin muadilini de buldum o yüzden içim rahat :)
Daha yakından bakalım.
İçinde altın yansımalar olan bakır kahve tonlarında inanılmaz yarı-mat yapıdaki farı parmağınıza veya fırçanıza bir kez koklatmanız yeter.Dokundurma demiyorum.Koklatma diyorum! Öyle güzel öyle pigmentli..Başka farlarla kolay karışıyor ve gün boyu bazsız şekilde akma ve göz kapağına birikme yapmıyor.Fiyatı 17 lira.
Anlamlandıramadığım bir parmakla swatchlamam da ilginç olmuş.Dokun ve çek.Renk harika değil mi?
Umarım beğenmişsinizdir.Hoşçakalın!
Devamını Oku »

Cettua Clean and Simpl-Gözenek kontrolü için yüz maskesi

Herkese merhaba.
Görüntü kalitesi için özür dilediğim fakat görüntüsünden daha efsane bir ürünü sizlerle paylaşmak istedim.
Gratis'lerde 2 buçuk liraya satılan bir kağıt maskenin bu kadar etkili olabileceğini düşünmüyordum fakat kullanmaya başlayınca haftalık cilt bakım rutinime yerleşti hatta bağdaş kurup evini dikti diyabilirim :)
Gözeneklerinizin açıklığından şikayetçiyseniz tek kullanımda dahi etkisini gözle görebileceğiniz bir ürün öneriyorum.Maskenin içinde beş farklı çay özü var ve maske 5 kattan oluşuyor.Ayrıca papatya esktresi içeriyor fakat cildinizde alerjiye sebep olabilecek kadar karmaşık değil.
Temizlenmiş cildinize maskeyi uygulayıp 20 dakika bekletip maskeyi çıkarınca kalan serumu boynunuza kadar yedirin.Hatta maskeyi buzdolabında bekletirseniz daha etkili olacağını görürsünüz.Paketin içinde kalan ciddi bir serum var ve ertesi güne kadar saklayabilirseniz makyaj altına gözenek küçültücü olarak kullanabilirsiniz.
Umarım beğenir ve kullanırsınız.Hoşçakalın!

Devamını Oku »

Cala Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilleri

Herkese merhaba!
Cala ürünlerinin tamamı olmasa da temizleme mendilleri ülkemizde.Gratis'lerde satılan ve bayılarak kullandığım aloe veralı mendillerin başka çeşitleri de var.
Şimdi gelelim bizim için mükemmel temizleme mendillerini bulmaya.
Nasıl anlarız?
1-Gerçekten çok çok ıslak olmaları lazım.Bu kaliteli mendillerin ilk işareti.
2-Kalın yapılı mendiller olmalı.Işığa tuttuğunuzda arkasını göstermeyen mendiller çift baskılı oluyor ve daha kaliteli oluyor.
3-Cildinize sürdüğünüz anda yüzünüzü kızartmaması gerek.Kızarttığı anda o ürünü hemen çöpe atın çünkü alerjiye beş kala bir cildin işaretidir kızarıklık.
4-Rahatsız edici bir kokusu olmaması gerek.hatta hiç kokusu olmayan bir mendil tercih ederseniz daha iyi olur.
5-Son olarak waterproof makyaj için olan mendilleri kullanırsanız daha az çabayla daha hızlı sonuç alabilirsiniz.
 Nasıl kullanılır?
Yüzü temizlemek için eldiven gibi elinize sarıp hassas davranarak temizleyebilirsiniz.Göz temizlerken de mendili gözünüze tutup birkaç saniye bekleyip paralel olarak temizleyin.Asla kirpik diplerine baskı yaparak uygulamayın.
Son olarak mendillerin fiyatı 5 lira.


Umarım faydalı olmuştur.Hepinizi öptüm!

Devamını Oku »

Flormar Kapaıcı Paleti

Herkese merhaba!

Bugün Make up Forever Kapatıcı Paletine muadil olduğunu düşündüğüm Flormar'ın kapatıcı paletini inceledim.Ürün için inanılmaz ön izlenimlerim var.Birincisi çok çok kremsi.Hemen dağılıyor ve cilde tutunuyor.Bir palete onca para verip mutlaka kullanmadığınız bir iki renk olur.Veya kapatıcı paletlerindeki en açık renk-aydınlatıcı renk çok pigmentsiz ve adi olur ya.İşte bu dediklerimi unutun çünkü bu palette herşey birbirini tamamlıyor! Keşke olmasaymış dediğiniz bir renk yok ve hepsi birbirinden pigmentli.
Gelelim kullanım şekillerine:
Birinci renk:İçinde krem yansımalar olan sedefli kırık beyaz rengi aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz.
İkinci renk:Bej tonlarında klasik krem kapatıcı.Kapatıcılığı inanılmaz örtücü ve başarılı.
Üçüncü renk:Açık pembe.Mavi-yeşil göz altları için corrector görevi görüyor.
Dördüncü renk:Açık yeşil.Sivilce ve kızarıklıkları nötrlüyor.
Beşinci renk:Lila rengi çok solgun ve sarı alt tonlu ciltler için cildi canlandırıyor.


Gerçekten bayıldım.İndirimli fiyatı 14 lira.Hazır bu fiyata bulmuşken ikişer tane almanızı gönülden öneririm.Sevgiler..
Devamını Oku »

Essence Sun Club Bronzer

Hayatımın bronzer'ını Essence'ta buldum diyerek size selamlıyorum !!

Krolayn'dan Mac'e Nars'tan Benefit'e kadar kullandım fakat yapısını ve rengini birlikte beğendiğim bir bronzer'ım olmamışitı.Ta ki Essence'in bu mükemme ve kocaman bronzerını deneyene kadar.
Fiyatı 12 lira.Kalıcılığı mükemmel.Çok tatlı bir hindistan cevizi kokuyor.
Çok fazla turuncuya kaçmıyor.Çikolata gibi bir rengi var ve kontür-allık-bronzer diyebilirim adına.Hepsini çooook başarılı şekilde yapıyor.
Hemen gidip almanız için baskı yapıyorum :) Umarım benim kadar beğenirsiniz.Hoşçakalın!
Devamını Oku »

Bee Beauty Vanilya Cheesecake Duş Jeli-Kotex Yaseminli Genital Bölge Temizleme Jeli

Merhabalar!

Gratis'e iyi ki geldi dediğim ürünlerden birisi Bee Beauty ürünleri.Vaadettiği gibi vanilya ve cheesecake kokan ve cildi yumuşacık yapan bu duş jelinin sadece bir özelliği hoşuma gitmedi.Kokusu hiç kalıcı değil.Ben vanilya kokusunu çok sevdiğim için cildime kokunun  kalmasını isterim ancak bu üründen isteğimi alamadım.Onun dışında herşeyini sevdim.250 ml ve bereketli bir ürün.Fiyatı 10 tl civarı.

Kotex'in Genital Bölge Temizleyicisini ise bayılarak kullanıyorum.Paraben içermiyor-Ph değerleri genital bölgeye uyumlu bu yüzden herhangi bir tahriş yapmıyor.Hipoalerjenik olarak üretilmesi de bir diğer özellik.Özellikle regl sırasında oluşabilecek kokuları engelliyor ve kalıcı bir yasemin kokusu var.Fiyatı 20 lira ve Gratislerde bulabilirsiniz.
Hepinize mutlu günler!

Devamını Oku »

Yves Rocher Vitaminli Yüz Spreyi ve Organic Vanille serisi

Herkese merhaba!
Yves Rocher en sevdiğim markalardan biri.Hem indirim zamanlarında inanılmaz ürünler yakalıyorsunuz ve indirimsiz hali de yeterince uygun fiyatlı.Gelelim en beğenilen ürünlerine:
Pamplemousse gülü ve Pembe greyfurt içeren yüz spreyi herkes tarafından beğenilen ürünlerden biri.Başarılı bir makyaj bazı olmasının yanında cildinize makyajdan önce ferahlatması ve yatıştırması için kullanabilirsiniz.50 ml ürünün fiyatı 11 lira.Çok beğendim ve severek kullanmaya devam edeceğim.
Gelelim Organic Vanille serisindeki ürünlere.Resimde sol baştan itibaren Duş jeli-Krem-Parfüm şeklinde yerleştirdim.Bir de ne kadar kullandığımı anlatması adına boş bir parfüm şişesi koydum :)
Duş jeli ve krem aşkitom Ece'min bana yılbaşı hediyeleriydi.Kullanmaya kıyamıyordum fakat kokularını aldığım anda gidip kendime büyük boylarından aldım ve bunları da odamdaki sepette hatıra olarak saklıyorum:) İnanılmaz güzel kokuyorlar ve bu koku duş esnasında duş jeliyle cildinize mühürleniyor.Bir de üstüne vücut losyonunu kullanınca kokusu ikiye çıkıyor ve tüm gün mis gibi tertemiz vanilya kokuyorsunuz.Parfüme zaten diyecek sözüm yok çünkü liseden beri kullanıyorum ve benim imza kokum oldu.Parfümün artık küçük boyu üretilmeyecekmiş.Hemen yedekledim.Fiyatı 11 lira!
Benim Favori Yves Rocher ürünlerim bu şekilde.Umarım beğenmişsinizdir.Kendinize iyi bakın..
Devamını Oku »

Mükemmel Kombinasyon:Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi-Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu

Merhaba !
Bugün Göz Makyajımda beni bu ritüele ısındıran iki ürünle karşınızdayım.
Bir makyaj temizleyicisi nasıl kirpik uzatır ve besler demekten kendimi alamıyorum.
Waterproof dahil her türlü inatçı makyaja karşı yapmanız gereken pamuğu gözünüzde birkaç saniye bekletmek.Makyaj mıknatısı adeta!
Arginine maddesi de kirpik uzatıcı-besleyici takviyesini ekliyor bu güzelliğe.
En sevdiğim youtuber Görkem Karman'ın da son videosunda bahsettiği bu temizleyiciyi edinirseniz hem bana hem ona ne kadar teşekkür edeceğinizi tahmin edemiyorum.Fiyatı 11 lira ancak son kuruşuna kadar hak ediyor.
Gelelim göz makyajımda kullandığım tek pamuk olan Benri'nin 35'li Kare pamuklarına.Yastık kadar pofuduk ve inanılmaz kalınlar.Kocaman olmaları da iki göze arkalı önlü tek pamuğun yeterli olduğunu açıklıyor.Fiyatı 3 lira ve paketi 1 ay gidiyor.Kesinlikle denemelisiniz.
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..
Devamını Oku »

Garnier Mucizevi Makyaj Temizleme Suyu Ve Neem Arındırıcı Temizleme Jeli

Selam !


Set halinde satılan ve ayrı ayrı çok sevdiğim ama birleşince fiyatı ayrı bi güzel olunca daha da sevdiğim iki üründen bahsetmek istiyorum.
Makyajı temizleme jeliyle veya (evet üşeniyorum) makyaj temizleme mendilleriyle çıkaran biriydim.Ancak Garnier Makyaj Temizleme Suyu'ndan sonra bu adım benim için inanılmaz keyifli hale geldi.Tüm cilt tiplerine uygun olduğundan parfüm içermemesi ilk dikkatimi çeken şey oldu.Gliserin içermesi ve temizlik-arındırma-rahatlatma aşamalarını sırayla başarılı şekilde gerçekleştirmesi de ayrıca sevdiğim özelliklerinden.Yüz-göz-dudak şeklinde kullanıp yıkama ihtiyacı hissetmiyorsunuz.Favori cilt bakım ürünlerimin arasına girmiş durumda kısacası.

Gelelim Neem'e.Ben Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 arada peelingi ve Neem'i cildimin ihtiyacına göre değiştirip kullanıyorum.Eğer cildimde siyah ve beyaz noktalar yoğunsa ve pürüzleri giderme konusunda yardıma ihtiyacım varsa Saf ve Temiz 3ü 1 aradayı kullanıyorum.Fakat cildimde böyle sorunlar yerine sadece sivilce sorunum ve aşırı yağlanmam varsa Neem kullanıyorum.İkisi de gönül rahatlığıyla kullandığım ve macera aramadığım ürünler.
Son olarak ikisi ekonomik pakette ve fiyatı 10 lira.Kaçırmayın!
Devamını Oku »

Sephora Smoothing & Brightening Powder

Güzel bir ten, şeffaflık ve sıfır makyaj etkisini bir araya getirmek mükemmel olmaz mı? Bu size imkansız gibi mi geliyor? Evet, Sephora’yla bu mümkün! Bu harika pudra ile cildiniz parıltılı, yumuşacık ve mat çünkü içeriği inanılmaz ince ve hafif!

İlk okuduğumda 'hıhı tbi cnm' dediğim fakat denediğimde dumur olduğum bir ürün incelemesinden hepinize sevgiler !


Göz altınızda kapatıcının uçması gibi problemler olsun olmasın hem göz altlarınıza ışıltı katmak hem de kapatıcının bitişini değiştirmek için transparan veya açık renkli bir pudra kullanmalısınız.Transparan pudraları görenler ve daha önce kullanmayanlar bu ürünü hayalet beyazı olarak nitelendirir fakat mucizevi şekilde uygulama yaptığınız bölgede renksizleşiyor.Bu sayede kapatıcı veya fondöten uyguladığınız bölgenin pürüssüz ve aydınlık durmasını sağlıyor.Ben yeni keşfetmeme rağmen inanılmaz memnunum.Fiyatı sanırım 60 lira fakat ömürlük bir ürün.Yaklaşık 1 aydır her gün kullanıyorum fakat henüz dokunmamışım gibi duruyor.Makyajınızda kalıcılığı arttırmak ve tabaka tabaka duran 'pudralı görüntü'den hoşlanmıyorsanız kesinlikle bir şans verin derim.
Hepinize kocaman sevgiler!
Devamını Oku »

h&m Sparkling Eyeliner

Merhaba Güzellik!
Bugün performansıyla ve kalıcılığıyla benim gönlümü fetheden bir eyelinerdan bahsedeceğim.
İster eyeliner olarak kullanın (ki olması gereken de bu) isterseniz far olarak (neden idil neden?)
kullanın pigmentasyonu harika.Diğer ışıltılı eyelinerlar gibi kuruyunca pul pul dökülmüyor.uygun fiyatlı ve Safiye Soyman tarzında değil de daha klas ışıltılar barındırıyor.Daha ne diyeyim?
E bir de keçe uçlu ve incecik.Daha kolay uygulamanızı ve incecik çizgiler yaratmanızı sağlıyor.
Fiyat-kalite performansından zaten koca bir 10 aldı.Haydi H&m'lere !

Devamını Oku »

Uygun Fiyatlı 4 Maskara İncelemesi

Herkese merhaba!

20 günlük bir sınav maratonu aram oldu ancak bugünden itibaren kaldığım yerden devam edeceğim.

Bugün size benim de severek kullandığım ve hacim-uzunluk-kolay çıkarabilme-akmama-uygun fiyat eksenime uyan maskaraları tanıtacağım.
İlk olarak Note'un Deep Black maskarasıyla başlamak istiyorum.Fırçası silikon ve bu sayede ürünü haddinden fazla değil yanlızca kullanabileceğiniz kadar çıkarıyor.Pul pul dökülme yapmadığını söyleyebilirim.Neden ''deep black'' dediklerini anlayamadım çünkü piyasadaki birçok siyah maskara kadar siyah.Ekstra bir rengi yok.Fırçanın ortası ucundan daha ince olduğundan kirpiklerin zaten dolgun olan orta bölümünü destekleyip uzaması gereken baş ve son bölümünü uzatıyor.Hacim konusunda da kendisine bayağı ısındım diyebilirim.Fiyatı 15 lira.Hem hacim hem uzunluk diyorsanız bu maskaraya şans vermenizi tavsiye ederim.
Gelelim Pastel Big n Black maskaraya.Mum şeklinde silikon bir fırçaya sahip.Çok bayıldığımı söyleyemeyeceğim çünkü hem ürünün yazısının yazdığı dış kısmı elinize alınca siliniyor.Bu da dışı böyle olan bir ürünün içi nasıldır diye sorgulatıyor.Sevmediğim ikinci şey ise fırçasının inanılmaz oynak olması.Bu durum hem kirpik üzerinde rahat çalışmanızı engeller hem de hata yapma oranınızı birden bine çıkarır.Onun dışında güzel uzatıyor fakat hacim vermiyor.İkinci katı uygulayamadım çünkü bayağı ıslak bitişli.Kurumasını beklemek zamanımı aldı.Sür çık bir maskara değil kendisi kısacası.Fiyatı 15 lira ancak almanızı tavsiye etmiyorum.
Geldik favorime!!!! Note Ultra Volume maskara gerçekten üstünde yazanı birebir yansıtan mükemmel bir maskara.Silikon ve sert bir fırçası var.Kirpikleri tek tek ayırıyor ve kaldırıyor.Uzun uzun uzatıyor.Hacim kazandırıyor ve hızlı kuruyor.İnce yapıya sahip olduğundan gün içinde 4 5 kata kadar tazeleyebiliyorsunuz asla topaklanma yapmıyor.Fiyatı 16 lira ve can-ı gönülden tavsiye ediyorum!
Son olarak Golden Rose Wonder Lash ''kirpik kaldırıcı'' rimele gelelim.Evet hakkını yemeyeyim gerçekten kirpikleri kaldırıyor.Fakat kaldırırken biraz da hacim versen ya! Benim kirpiklerim kendiliğinden hacimli olduğundan şanslıyım fakat benim gibi gür değil de daha ince kirpikleriniz varsa kesinlikle vaatlerinin boş olduğunu söyleyebilirim.24 lira fiyatlı fakat değmez diyorum ve yazımı bitiriyorum.
Son olarak tüm maskaraların gözümdeki hallerini paylaşıyorum.Yorum sizin :)
Umarım beğenmişsinizdir.Kendinize çook iyi bakın !


Devamını Oku »

The Balm Shady Lady Vol 2 Palet

Herkese merhaba!
Bugün sizlere The Balm'ın en kaliteli paletlerinden olan Shady Lady Vol 2 paletini tanıtacağım.
İçinde 9 adet ışıltılı renk bulunan bir palet.Işıltılı olması kafamı karıştırmadı değil.Çünkü ben mat farların görüntüsünü ve kalıcılığını daha başarılı bulanlardanım.Ancak renklerin kullanılabilirliğini gördüğüm zaman ve test ettiğimde aldığım olumlu sonuç beni paleti almaya itti.
Ürünlerin üst ve alt sırasındakiler hem far hem eyeliner olarak kullanılabiliyormuş.Bu paletle ilgili ilk izlenimlerim kesinlikle olumlu.Çok pigmentli olduğunu belirteyim.Yumuşacık bir şekilde uygulanıyor.Rengi elde etmek için defalarca uygulamanıza gerek yok.Fırçaya sürdüğünüzde biraz tozutması dışında gayet başarılı bir pigmentasyon ve formu var.
Caught in the art courtney: Hem far hem eyeliner olabilen ve içinde altın yansımalar bulunan bir kahve rengi.
Feisty Felicia:Yine içinde altın yansımalar bulunan bir koyu mor rengi.Bu da aynı şekilde eyeliner olarak kullanılabilir.
Insane Jane:İçinde kahve yansımalar ve grilik bulunan bir bej rengi.Tüm göz kapağına veya katlanma bölgesine geçiş rengi olarak kullanılabilir.Bu da eyeliner olarak kullanılabilir.
Bossy Bobbi:Gümüş yansımalar barındıran koyu mavı ve turkuaz arası çok güzel bir renk.Mavi far sevmememe rağmen paletteki favorim bu oldu sanırım :) Eyeliner olarak en başarılı performans sergileyen de bu renk oldu.
Makeout Mary:İçinde altın yansımalar olan açık yeşil rengi bu far bir acayip.Siyah gözlü biri uyguladığında gözlerini ela gösteriyor.Benim gözlerim koyu kahve ve bu farı uyguladığımda gözlerim bal rengine dönüştü sanki.Mükemmel şekilde koyu renk gözlerle uyum sağlıyor.Eyeliner olarak kullanılabilir ancak çok performanslı olacağını sanmıyorum.
Just This Once Jamie:İçinde bolca gümüş bulunan açık lila rengi.Bu rengi yukardaki Felisty Felicia ile karıştırıp uyguladım ve sonuç çok iyi!
Gelelim alt sıraya.Bu sıradakiler sadece far olarak kullanılabiliyor.
Mischievous Marissa :Bu renge aşık oldum! İnanılmaz bir kiremit rengi ve abartısız söylüyorum her göz farıyla kullanılabilecek bir karıştırma rengi.Her rengin rengini alıyor diye bir cümle uydurdum ve pişman değilim :)
Tamptng Tara:İçinde gümüşlük bulunan sedefli beyaz rengi.Göz pınarlarına ve kaş altına yakışan çok pigmentli bir renk.Her far paletinde mutlaka olması gereken bir renk çünkü hem tüm göz kapağı için hem de aydınlatılması gereken yerlerde kullanılması için gerekli.
Son olarak Devilish Danielle:İçinde altın ışıltılar bulunan çok açık bir pembe.Yine bu farı da kaş altınıza ve göz pınarlarınıza kullanabilirsiniz fakat highligter olarak bayağı başarılı buldum ben bu arkadaşı..

Gratis'lerde indirimsiz fiyatı 60 lira olan bu paleti indirimdeyken mutlaka yakalamaya çalışın.Özellikle minimal derecede far kullananlar için ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacağını söyleyebilirim.
Umarım yazı hoşunuza gider.Hoşçakalın!
Devamını Oku »